Η Εταιρία μας

tsigelidis-about-us-1-new

Α.ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

H εταιρεία Α.ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. , δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1989 με την εμπορία καινούργιων αυτοκινήτων και την τεχνική υποστήριξη σαν μέλος του επίσημου δικτύου Renault. Σήμερα όντας από τους παλαιότερους διανομείς του Δικτύου Renault στην  Ελλάδα, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβαδίζοντας με τις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των μοντέλων Renault & Dacia, καθώς και ένα σύνολο υπηρεσιών after sales υψηλής ποιότητας. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας μας, το τμήμα ανταλλακτικών και το φανοβαφείο βρίσκονται στην διάθεση σας για την ξέγνοιαστη και οικονομική φροντίδα των αυτοκινήτων Renault & Dacia, πάντα με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό.

Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επιθυμείτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων αλλά και να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε για την αλλαγή του παλιού σας αυτοκινήτου. Στις υπηρεσίες της εταιρίας μας μπορείτε να βρείτε ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης καθώς και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή leasing.
Στην Α.ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. σας περιμένει ένας νέος κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών πωλήσεων και after sales Renault & Dacia, με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας.

tsigelidis-about-us-2-new
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close